Ќе се фатите за глава: Погледнете колку пари заработиле Саша Поповиќ и Лепа Брена

„Гранд“ продукција како најголема продукција на Балканот во последните пет години забележала пораст на заработувачката која се мери во милиони евра кои ги делат Лепа Брена и Саша Поповиќ.

Како што пишува српски „Курир“, само минатата година Брена и Поповиќ поделиле по скоро 950.000 евра.

Како што е наведено според достапните податоци, најголемата музичка ѕвезда на овие простори и понатаму поседува 25 проценти од „Гранд“, Поповиќ 24 проценти, а останатите 51 процент се во рацете на странска компанија.

Во 2014 година Саша и Лепа 51 процент од компанијата продале за 15 милиони евра. За пет години овој бизнис-пар заработил 21.500.000 евра.

Видео на денот