Карлеуша: Иако сум атеист, со задоволство ги учам децата на традицијата на нашиот народ

Instagram

Јелена Карлеуша на социјалните мрежи им го честиташе Божиќ на сите кои го слават, позирајќи со своите ќерки Атина и Ника. За статусот покрај фотографијата доби многу позитивни коментари.

Карлеуша
Instagram

„Иако сум атеист, со задоволство ги учам децата на традицијата на нашиот народ, но и традицијата на Словенија, Хрватска, Босна, Црна Гора, Австрија, бидејќи во нас тече крвта на сите тие народи. Татко ми е Србин, мајка ми Словенка, еден дедо од Лика, друг од Словенија, една баба од Босна, друга од Косово, прабаба ми Австријка… што сум тога јас? Јас сум човек. И ги сакам и ги почитуван сите вери и нации. Бидејќи кога сѐ ќе се собере и одземе, сите сме исти. Единствената поделба е во нашите глави. Па затоа бидете добри луѓе и учете ги своите деца на вистинските вредности. Тие се подобрата иднина“, напиша Карлеуша.

Видео на денот