Каква група на смртта: Италија, Англија и Германија ќе играат меѓу себе во Лигата на нации

На денешната ждрепка во Нион беа извлечени групите за третото издание од Лигата на нации на кое ќе учествува и Македонија, но вистински спектакл ќе биде во најсилната А дивизија каде дури три поранешни светски шампиони ќе играат меѓу себе. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Ждрепката сакаше групата А3 да биде вистинска група … Продолжи со читање Каква група на смртта: Италија, Англија и Германија ќе играат меѓу себе во Лигата на нации