Јулијана Ѓоргиевска – криминaлист, стјуардеса, едукатор, асистент: Во светот не е важно од каде доаѓате, туку што знаете

Јулијана Ѓоргиевска може да се пофали дека има многу занимања. Пред 12 години заминала од Македонија и го остварила сонот на многу девојки, да биде стјуардеса. Во текот на 10 години како стјуардеса,  го пропатувала светот, а денес работи во Германија, во градот Шверин, како помошен работник во лабораторија за спиење, но врши едукација и … Продолжи со читање Јулијана Ѓоргиевска – криминaлист, стјуардеса, едукатор, асистент: Во светот не е важно од каде доаѓате, туку што знаете