1 C
Скопје

ЈСП во следните два дена го зголемува бројот на автобуси кои ќе сообраќаат кон и од гробиштата во Бутел

Ве информираме дека поради верскиот празник Задушница, утре (06.11.2020 година) и во сабота (07.11.2020 година), на редовните линии 59 (Карпош3-Кучевишка бара-Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче-Гробишта Бутел) и 59Б (Кисела Вода-Гробишта Бутел) ќе сообраќаат дополнителен број автобуси.

 

ВОЗЕН РЕД во петок (06.11.2020 год) 

Дополнителни автобуси (термини) на линија 59

Од Карпош: 9 ч, 10.30 ч, 12 ч, 13.30 ч, 15 ч.

Од Гробишта Бутел: 9.45 ч, 11.15 ч, 12.45 ч, 14.15 ч, 15.45 ч.

Редовни автобуси (термини)

Линија 59

Од Карпош 3: 6.20 ч, 7.50 ч,  9.20 ч,  10.50 ч,  12.20 ч, 13.50 ч,  15.20 ч, 16.50 ч, 18.15 ч.

Од Кучевишка бара (Гробишта Бутел): 5.35 ч,  7.05 ч,  8.35 ч, 10.05 ч, 11.35 ч,  13.05 ч, 14.35 ч, 16.05 ч,  17.30 ч, 19.05 ч.

Прочитајте и...  ВИДЕО | Грчев: Вон памет е градење зграда до меѓа на сосед и отворање тераси, балкони, прозорци, а во Скопје тоа го има

Линија 59А

Од Ново Лисиче: 8.25 ч, 9.20 ч, 10.50 ч, 11.10 ч, 12.20 ч, 13.50 ч, 15.20 ч.

Од Гробишта Бутел: 10.05 ч, 10.30 ч, 11.35 ч, 13.05 ч, 13.25 ч, 14.35 ч, 16.05 ч.

Линија 59Б

Од Кисела Вода: 9.10 ч, 9.50 ч, 10.40 ч, 12.10 ч, 12.40 ч, 13.40 ч, 15.10 ч.

Од Гробишта Бутел: 9.10 ч, 9.55 ч, 11.25 ч, 11.55 ч, 12.55 ч, 14.25 ч, 15.55 ч.

ВОЗЕН РЕД во сабота (07.11.2020 год)

Дополнителни автобуси (термини) на линија 59

Од Карпош 3: 7 ч, 8.10 ч, 8.35 ч, 9.40 ч, 10.05 ч, 11.10 ч, 11.35 ч, 12.40 ч

Од Гробишта Бутел: 7.45 ч, 8.55 ч, 9.20 ч, 10.25 ч, 10.45 ч, 11.55 ч, 12.20 ч, 13.25 ч.

Прочитајте и...  Ѓукановиќ: Црна Гора да ги затвори границите и да ја забрза имунизацијата

Редовни автобуси (термини)

Линија 59

Од Карпош 3: 6.20 ч, 7.50 ч, 9.20 ч, 10.50 ч, 12.20 ч, 13.50 ч, 15.20 ч, 16.50 ч, 18.15 ч.

Од Кучевишка бара (гробишта Бутел): 5.35 ч, 7.05 ч, 8.35 ч, 10.05 ч, 11.35 ч, 13.05 ч, 14.35 ч, 16.05 ч, 17.30 ч, 19.05 ч.

Линија 59А

Од Ново Лисиче: 7.10 ч, 7.40 ч, 8.25 ч, 8.40 ч, 9.10 ч, 10.10 ч, 10.40 ч, 11.10 ч, 11.40 ч, 12.10 ч.

Од Гробишта Бутел: 7.55 ч, 8.25 ч, 9.25 ч, 9.55 ч, 10.30 ч, 10.55 ч, 11.25 ч, 12.25 ч, 12.55 ч, 13.25 ч.

Линија 59Б

Од Кисела Вода: 7.10 ч, 8.50 ч, 9.50 ч, 10.30 ч, 12.10 ч, 12.40 ч.

Прочитајте и...  Лани за 84,5 отсто помалку пристигнувања од Северна Македонија во Грција

Од Гробишта Бутел: 8 ч, 9.10 ч, 9.40 ч, 11.20 ч, 11.55 ч, 13 ч.

 

 

 

Поврзани вести

Се сруши патнички авион: Најмалку 12 лица загинаа во Јужен Судан

Слободен печат

Кумата на Путин влегува во политика: Русија и Украина на работ на нова војна?

Илинка Иљоска

Ќе никне ли комплекс без идеја, без ентитет и далеку од размерите во секаква смисла во строгиот центар на Скопје?

Дино Чупевски

Мас: Ние остануваме на ветувањето дека иднината на Западен Балкан е во ЕУ

Слободен печат

Николовски: Постојано ќе се разгледува реализацијата на Планот за корупција

Слободен печат

Николовски: Парламентарното мнозинство ќе продолжи да расте

Слободен печат

Остави Коментар