Јавниот превоз во Скопје за 11 Октомври по празничен возен ред

ЈСП
Автобуси на ЈСП / Фото: МИА

ЈСП Скопје соопшти дека поради државниот празник 11 Октомври – Ден на народното востание, автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред.

Дежурни ќе бидат три билетарници. Од 7 до 19.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а од 7 до 13 часот билетарницата во Ѓорче Петров.

Видео на денот