Јалдз Веапоска се вознемири во судница, д-р Мухамед Асани изјави дека апсолутно не се чувствува виновен за нејзините извадени органи

Денеска во Основниот суд во Струга, се појавија тројцата обвинети доктори Мухамед Асани, неговиот син Блертон Асани и уште една лекарка гинеколог од болницата, на рочиште поврзано со случајот Јалдз Веапоска, на која при царски рез отстранети и беа матката бубрегот и јајникот. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber И д-р Мухамед Асани и … Продолжи со читање Јалдз Веапоска се вознемири во судница, д-р Мухамед Асани изјави дека апсолутно не се чувствува виновен за нејзините извадени органи