Јакимовски седна на обвинителна клупа

Актуелниот градоначалник на Карпош Стевчо Јакимовски, денеска седна на обвинителна клупа. Но, рочиштето беше одложено бидејќи, како што кажа Јакимовски, неговиот адвокат не дошол во судницата заради контакт со неговите родители кои биле заразени со коронавирус. Поради заштита од ширење на вирусот, судијата Осман Шабани одлучи да го одложи рочиштето и наложи адвокатот на Јакимовски … Продолжи со читање Јакимовски седна на обвинителна клупа