Изгоре трафика на „Кеј 13 Ноември”

Не се познати се уште причините за пожарот. 

Во СВР Скопје утрово во 4.28 часот било пријавено дека на „Кеј 13 ноември” опожарена била трафика, најверојатно угостителски објект.

Пожарот е изгаснат од страна на Противпожарната бригада, а полицијата се наоѓа на местото на настанот и се уште врши увид.

Не се познати се уште причините за пожарот.

Видео на денот