• guerra

La CIA avverte: l’Ucraina potrebbe perdere la guerra entro la fine dell’anno se il Congresso non approverà gli aiuti

Директорот на американската Централна разузнавачка агенција (ЦИА), Вилијам Барнс, ги предупреди членовите на американскиот Конгрес дека Украина може да биде поразена до крајот на оваа година доколку не биде веднаш одобрена помошта за оваа земја, пишува „Политико“. Говорејќи на настан во Претседателскиот центар Џорџ В. Буш, Бернс ги повика пратениците да го усвојат законот со …

La CIA avverte: l’Ucraina potrebbe perdere la guerra entro la fine dell’anno se il Congresso non approverà gli aiuti Scopri di più »