• stampa mattutina

SEGUI LIVE: è in corso il MORNING PRESS di oggi dalle 9

🔴 Гледајте „Утрински печат“ секој работен ден во живо од 9.00 часот на YouTube каналот Слободна ТВ и официјалниот фејсбук-профил на Слободен печат. 🎙️Покрај нашите редовни анализи, денеска во студиото ни гостуваат и Бошко Јакшиќ, новинар; Владимир Дојчиновски, композитор и Наташа Костовска, карикатуристка; ГЛЕДАЈТЕ HЀ!