• Repubblica Srpska

Giornata di lutto nella Republika Srpska per l'uccisione dei tre serbi in Kosovo

Во Република Српска денеска е прогласен ден на жалост, поради убиството на тројца Срби во вооружен инцидент што во неделата се случи на северот на Косово. Знамињата на институциите на Република Српска се спуштени на половина копје, а телевизиските и радио содржините, како и сите спортски и забавни настани планирани за денеска, ќе бидат приспособени …

Giornata di lutto nella Republika Srpska per l'uccisione dei tre serbi in Kosovo Scopri di più »