• partigiano

Ufficiale: Kevin Panter lascia il Partizan

Од редовите на Партизан го потврдија она што и претходно се најавуваше – Кевин Пантер повеќе нема да биде член на црно-белите. Засега нема потврда каде Пантер ќе продолжи, но се најавува дека тоа ќе биде во Барселона, иако и Макаби е во игра за неговиот потпис. Во редовите на Партизан, Пантер пристигна во 2021 …

Ufficiale: Kevin Panter lascia il Partizan Scopri di più »