• Comune di Tetova

L'iniziativa cittadina "Tetovo vuole un parco" al Comune di Tetovo: non hai la volontà o non hai il cervello!?

Граѓанската иницијатива „Тетово сака парк“ со реакција дека нивната идеја за создавање парк без пари, општината сега наметнува многу скап проект од 10 милиони евра за рушење на стадионот и градење нов. Тие потсетуваат дека при промовирањето на граѓанскиот предлог „Тетово сака парк“ поднесен од 60 интелектуалци и поддржан од над 4.500 граѓани, организации и …

L'iniziativa cittadina "Tetovo vuole un parco" al Comune di Tetovo: non hai la volontà o non hai il cervello!? Scopri di più »