• Maxim Dimitrievski

L'udienza contro Maxim Dimitrievski è continuata

Во Основниот суд Куманово денеска продолжи рочиштето во кое е обвинет кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски за злоупотреба на службена положба и овластувања, по кривична пријава поднесена од кумановски градежни фирми за случај со не добивање дозволи за градење згради во Куманово. Градоначалникот Димитриевски потенцира дека не се чувствува виновен. Наредната расправа е закажана за 2. …

L'udienza contro Maxim Dimitrievski è continuata Scopri di più »