• kovidah

Negli ultimi tre giorni sono stati segnalati 290 casi covid, senza decessi

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 01.07 до 03.07.2022): Направени се 1.695 тестови, а регистрирани се 290 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 186, Охрид – 18, Битола – 14, Прилеп – 9, Куманово и Велес – по 8, Кавадарци – 7, Тетово, Струмица …

Negli ultimi tre giorni sono stati segnalati 290 casi covid, senza decessi Scopri di più »