• Belgrado

Il 2 giugno si terranno le elezioni locali e di Belgrado

Претседателката на Собранието на Србија, Ана Брнабиќ денеска изјави дека донела одлука да го прифати барањето на опозициските партии сите локални избори да се одржат заедно со изборите во Белград на 2 јуни. Брнабиќ на вонредна прес-конференција рече дека тоа би значело дека в сабота ќе се расправа за измените Законот за локални избори. Локалните …

Il 2 giugno si terranno le elezioni locali e di Belgrado Scopri di più »