• andonovic

VIDEO | Andonovic: La Corte internazionale di giustizia emetterà un mandato di arresto per Netanyahu?

Главниот обвинител на Меѓународниот суд на правдата, Карим Кан, бара налози за апсење на пет лица, меѓу кои и на израелскиот премиер Нетанјаху и водачот на Хамас, Синвар. По неколкумесечно собирање докази, главниот обвинител на Меѓународниот кривичен суд (МКС), Карим Кан, побара налог за апсење на највисоките лидери на Израел и на Хамас. Кан во …

VIDEO | Andonovic: La Corte internazionale di giustizia emetterà un mandato di arresto per Netanyahu? Scopri di più »