• Johnny Depp

Christina Ricci aveva solo 9 anni quando Johnny Depp le spiegò "cos'è l'omosessualità"

Кристина Ричи се отвори за сеќавањето од детството, во кое Џони Деп ѝ објаснил „што е тоа хомосексуалност“. Актерката од „Yellowjackets“ имаше девет години кога глумеше заедно со тогашната девојка на Деп, Винона Рајдер, во романтичната драма „Сирени“ од 1990 година.   View this post on Instagram   A post shared by Confessions of Christina …

Christina Ricci aveva solo 9 anni quando Johnny Depp le spiegò "cos'è l'omosessualità" Scopri di più »