• prezzo

Da ieri un pacchetto di sigarette importate è diventato più caro di 10 denari

Од вчера за десет денари од кутија се поскапени цигарите кои се увезуваат од Србија. Трговците велат дека дистрибутерите им го најавиле ова пред неколку дена, но се изненадени од процентот. Цигарите од домашните производители се уште се продаваат по старите цени, но не се знае до кога. Последен пат цигарите ја сменија цената лани …

Da ieri un pacchetto di sigarette importate è diventato più caro di 10 denari Scopri di più »