• Christian Mickoski

Ahmeti: Mickoski non faceva parte della guerra, l'ha solo guardata in televisione

Христијан Мицкоски не треба да зборува за војна, бидејќи тој не бил дел од неа, само ја гледал на телевизија, изјави претседателот на ДУИ Али Ахмети на вчерашната трибина во Тетово. Одговарајќи му на Мицкоски кој неодамна побара од лидерот на ДУИ да каже колку милиони евра добило неговото семејство на сметка на жртвите од …

Ahmeti: Mickoski non faceva parte della guerra, l'ha solo guardata in televisione Scopri di più »