• stevo pendarovski

Pendarovski: L'idea di servire di nuovo nell'esercito, vale la pena aprire un dibattito

Изјавата на началникот на ГШ на Армијата за повторно служење војска, е обид за отворање дебата, изјави претседателот на државата и врховен командант на вооружените сили Стево Пендаровски. Во емисијата „Топ тема“ на телевизија Телма, Пендаровски рече дека е добро тоа што во изјавата на началникот на ГШ тој вели „ако така решат политичките фактори“. …

Pendarovski: L'idea di servire di nuovo nell'esercito, vale la pena aprire un dibattito Scopri di più »