• famiglia

VIDEO | I presentatori televisivi "raccontano" sul loro bambino: esplosione nel pannolino, sospettato arrestato

Жанет Рејс и Роберт Буртон се професионални водители на вести, а сега и родители на новороденче. Тие решиле да ја искористат својата професија за добро да се забавуваат. Младите родители на своите профили на социјалните мрежи објавија репортажи за утринските случувања со нивното девојче Бела.3 Откако го објавија видеото, собра над 7 милиони прегледи Несомнено …

VIDEO | I presentatori televisivi "raccontano" sul loro bambino: esplosione nel pannolino, sospettato arrestato Scopri di più »