• Russia

I leader occidentali si mobilitano e difendono lo “scivolone” di Biden – media russi rigorosi

Западните лидери се загрижени за американскот претседател Бајден и за неговата способност дали ќе може да отслужи уште еден мандат. Се погласни се повиците за Бајден да се откаже од претседателската трка овој ноември, а неговите обиди да ги намали стравувањата за неговата реизборна кандидатура, на Самитот беа нарушени со два сериозни гафа. Сепак, повеќето …

I leader occidentali si mobilitano e difendono lo “scivolone” di Biden – media russi rigorosi Scopri di più »