• Presidente

Pendarovski: Il numero uno è la garanzia che il Paese vada avanti

На овие избори и на 24 април и на осми мај бројот еден е единствената гаранција дека државата ќе продолжи по патот на интеграција во ЕУ, порача од Бутел претседателскиот кандидат Стево Пендаровски. „А шо нуди главната противкандидатка и нејзината партија? Во однос на преспанскиот договор којшто го постигнавме и влеговме во НАТО, нивната цел …

Pendarovski: Il numero uno è la garanzia che il Paese vada avanti Scopri di più »