• Ohrid

Ohrid brillerà per la notte di Capodanno

Охрид ќе биде украсен за новогодишните празници, а нема да изостане ниту организираниот пречек на Градскиот плоштад, информира градоначалникот Кирил Пецаков. Според него, Охрид е туристички град и нема да трпи на украсувањето, ниту на новогодишната забава во која ќе уживаат охриѓани и туристите, иако е спротивно на владината одлука за штедење електрична енергија. Охрид …

Ohrid brillerà per la notte di Capodanno Scopri di più »