• colonne

A proposito di proteste colorate e monocromatiche

Граѓанските протести во 2016 година познати како Шарена револуција поставија, за македонски услови, високи стандарди за организираност, иновативност и инклузивност. Обидите за дискредитација на овие граѓански протести почнаа уште од нивниот прв ден и сигурно уште долго време нема да запрат, но речиси сите јавни демонстрирања на граѓанското незадоволство кои следуваа по „Шарените“ ниту успеаја …

A proposito di proteste colorate e monocromatiche Scopri di più »