• Italia

VIDEO | Proseguono le ricerche dei dispersi nelle terribili alluvioni in Italia

На Италијанскиот остров Искија се уште се трага по десетина лица кои исчезнаа во лизгање на земјиштето во кое загина едно лице и за кои владата ќе се состане во текот на денот. Свлечиште од кал и остатоци предизвикани од обилните дождови го погоди малото гратче Казамичиола Терме на северот од островот во близина на …

VIDEO | Proseguono le ricerche dei dispersi nelle terribili alluvioni in Italia Scopri di più »