• otturatore

La Gran Bretagna ha imposto sanzioni alla gestione del carcere dove è morto Navalny

Велика Британија денеска воведе санкции за шест лица кои имаа раководни позиции во арктичката казнена колонија каде што минатата недела почина рускиот опозициски лидер Алексеј Навални. „Меѓу санкционираните е и шефот на казнената колонија, како и петмина негови заменици. Ним им е забранет влезот во Велика Британија, а нивните средства се замрзнати“, изјави британскиот министер …

La Gran Bretagna ha imposto sanzioni alla gestione del carcere dove è morto Navalny Scopri di più »