• dui

DUI: Vale la pena che gli albanesi siano esclusi dalla NATO

Демократската унија за интеграција изразува загриженост дека коалицијата ВРЕДИ, која ги загуби изборите, како протагонист на понижувањето на Албанците, уништува се што е постигнато две децении по ред. Со ДУИ во Владата, Република Северна Македонија беше претставувана не само на НАТО и другите меѓународни самити, туку и во највисоките институции на САД, претставена од албанскиот …

DUI: Vale la pena che gli albanesi siano esclusi dalla NATO Scopri di più »