Исланд со провокација на Евросонг, обезбедувањето веднаш реагираше (ФОТО+ВИДЕО)

Исланд ја искористи Евровизија за протест против израелската окупација на палестински територии. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Членовите на исландските претставници на Евровизија ги држеа во раце шаловите со боите од Палестина додека беа во фокусот на главната камера. Тие ги виореа знамињата за време на соопштувањето на бројот на поените кои тие … Продолжи со читање Исланд со провокација на Евросонг, обезбедувањето веднаш реагираше (ФОТО+ВИДЕО)