Искрено со Раста: Во ладната ќелија во затворот сфатив дека го изгубив животот, а најтешко ми беше да ја прегрнам ќерка ми

Српскиот рапер Стефан Ѓуриќ – Раста неодамна беше во Скопје, по повод премиерата на неговиот филм „3211“ што се одржа во киното „Синеплекс“. Киното беше преполно од неговите обожаватели, претежно тинејџери, кои освен што дојдоа да го гледаат филмот, возбудено трчаа по српскиот рапер, во обид да се фотографираат или да се поздрават со него. … Продолжи со читање Искрено со Раста: Во ладната ќелија во затворот сфатив дека го изгубив животот, а најтешко ми беше да ја прегрнам ќерка ми