Исчезнал Горан Крстиќ од Скопје

Во „Слободен печат“ денеска беше пријавено дека исчезнал Горан Крстиќ. Последен пат бил виден пред десетина дена, поточно на 10 јуни во Скопје во 8 часот.

Тој е во работен однос и утрото не се појавил на работно место. Немал документи во себе.

Доколку некој го види или има некакви сознанија во врска со исчезнатиот Крстиќ да се обрати на телефон 074/208-043 или во најблиската полициска станица.

Видео на денот