Интервју со д-р Елена Арсова: Долготрајниот стрес од пандемијата доведува до опаѓање на косата

Освен редовното миење на рацете, носењето маски, дезинфекцијата на телефони и други контактни површини, препорачувам редовно миење на косата, која е потенцијален медиум за пренесување на коронавирусот, вели д-р Елена Арсова, трихолог во „Hair Clinic Beograd“ Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Доктор Арсова, дали косата, односно влакното е безбедна зона преку која не … Продолжи со читање Интервју со д-р Елена Арсова: Долготрајниот стрес од пандемијата доведува до опаѓање на косата