Инспиративна мисла на денот: За да победи доброто…

Фото: Приватна архива

Во оваа постојана трка со времето, понекогаш навистина е потребно нешто што ќе нè запре. Да ни даде оддишка и правец како да продолжиме понатаму. Едноставно, некогаш се доволни само неколку зборови, сплотени во една мисла која ќе ни даде нова надеж и ќе нè научи на некоја мудрост.

Денес споделуваме една мудра и инспиративна мисла со вас: