ВИДЕО: И во Радовиш има како скопските „фраери“, што се возат со кола на плоштад

Откако неодамна се појавија видео-снимки од луѓе што возат автомобили низ скопскиот плоштад, нов случај овојпат надвор од главниот град.

Радовишанец по примерот на скопјани,објави видео на Тикток како влегува на плоштадот со своето БМВ.

 

Видео на денот