Хуманитарна акција на Центарот „Спона“: Собраните средства се наменети за ранливи семејства од Центар

Минатата ноќ на „Станицата 26“ во Скопје во склоп на месецот наменет за хуманитарната акција на Центарот „Спона” – се одржа хуманитарната трибина „Подари радост- среќата е поголема кога се дели”. Во споменатата трибина учествуваа членовите на „Белградската унија”, се собраа близу четириесет илјади денари и 85 евра. Собраните средства ќе се наменат за да … Продолжи со читање Хуманитарна акција на Центарот „Спона“: Собраните средства се наменети за ранливи семејства од Центар