Хуманитарна акција на Центарот „Спона“: Собраните средства се наменети за ранливи семејства од Центар

Минатата ноќ на „Станицата 26“ во Скопје во склоп на месецот наменет за хуманитарната акција на Центарот „Спона” – се одржа хуманитарната трибина „Подари радост- среќата е поголема кога се дели”.

Во споменатата трибина учествуваа членовите на „Белградската унија”, се собраа близу четириесет илјади денари и 85 евра.

Собраните средства ќе се наменат за да се помогне во санација и реновирање на домови на социјално загрозени семејства во општина Центар.

Видео на денот