Хуманата мисија на Али Февзи: За 4 месеци има помогнато на 500 семејства, најмногу со свои пари (ВИДЕО)

Али Февзи е еден од ретките луѓе кои од сопствениот домашен буџет издвојува средства за да им помага на сиромашните. Неговата хумана мисија започнала пред четири месеци, кога им помогнал на три фамилии со седум деца. – На почетокот храната ја купував од свој џеб. И сега купувам со мои … Продолжи со читање Хуманата мисија на Али Февзи: За 4 месеци има помогнато на 500 семејства, најмногу со свои пари (ВИДЕО)