Во тетовско гостиварското подрачје над 20 несреќни случаи и несреќи при работа

Шеснаесет несреќни случаи со една човечка жртва и со десетина потешко и полесно повредени лица, како и осум несреќи при работа исто така со едно загинато и повеќе повредени лица се случиле на тетовско гостиварското подрачје во првите девет месеци од оваа година, информира портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски. За минатата година имало 22 … Continue reading Во тетовско гостиварското подрачје над 20 несреќни случаи и несреќи при работа