Голема акција за заплена на режан тутун по пазарите и складиштата

Акција за заплена на режан тутун по пазарите/ Фото: Архива на Слободен печат

Во тек е голема акција за заплена на режан тутун по пазарите и други простори за складиран режан тутун, соопшти Царинската управа.

Управата информира дека деталите ќе бидат соопштени по завршување на акцијата.

-Продолжува успешната соработка со Одделот за криминалистичка полиција при МВР и Пазарниот инспекторат, наведува Управата. 

Извор: МИА

Видео на денот