Голден Арт КЛ7: Доколку не се преземат мерки од РФМ, првенството ќе се смета за нерегуларно

Ракометниот клуб Голден Арт КЛ7 ја информира пошироката спортска јавност дека на ден 06.09.2021 година (понеделник) преку својот адвокат поднесе барање до Ракометната федерација на Македонија (РФМ) за суспензија поради неисполнување на обврските од договорот за следните играчи: Олег Јорданов, Кристијан Симоноски, Божидар Илиески, Марко Стојковиќ, Филип Крстески, Мартин Димоски, Александар Стојков, Ѓорѓи Ерманоски, Емилијан … Продолжи со читање Голден Арт КЛ7: Доколку не се преземат мерки од РФМ, првенството ќе се смета за нерегуларно