Газдата на Беса Транс: Патниците ги сметавме за наше семејство, доаѓале и порано на нашите тури

Сопственикот на автопревозникот Беса Транс, Беким Хаџиу, синоќа на Фејсбук им изрази сочувство на семејствата на жртвите од сообраќајката во која 45 граѓани ги загубија животите патувајќи во неговиот автобус, за кој органите обзнанија дека немал извод од лиценца, а не бил евидентиран на границата кога ја напуштил земјата на патувањето за Истанбул. Добиј ги … Продолжи со читање Газдата на Беса Транс: Патниците ги сметавме за наше семејство, доаѓале и порано на нашите тури