фото

фото

ГАЛЕРИЈА Игрите ја обединуваат Кореја

Северна и Јужна Кореја на Игрите ќе се појават заедно под специјално унифицирано знаме за време на церемонијата за отворање. Исто така, тие ќе...

Супермесечината видена и од кај нас ФОТО

Иако не можевме да ја видиме крвавата сина супермесечина, можеме барем да уживаме само во супермесечина. Феноменот на поклопување на три лунарни појави, супермесечината, сината...

Гоце на денот

ГАЛЕРИЈА Дедомразовска трка во Скопје

Денеска во Скопје се одржа традиционалната Дедомразовска трка, во којашто учесниците се облечени во црвено-белите препознатливи костуми. За победниците во оваа трка се доделени награди,...

Разголени, во црвен излог се борат за заштита на сексуалните работнички ГАЛЕРИЈА

Шест девојки, провокативно облечени преку излог комуницираа и „нудеа“ услуги на скопјани, по повод Меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работнички. Оваа изведба...

Не пропуштајте

Со „Нова Македонија“ пак сме во старата каша

Голема победа за Грција ќе биде ако Коѕијас успее во Скопје да го наметне предлогот „Нова Македонија“, информираат грчките медиуми, но домашните политички аналитичари...

Придружете ни се Facebook