ФОТО | Заев ја испроба масата за пинг-понг во просториите на „Пивара“

Зоран Заев пинг-понг
Премиерот Зоран Заев игра пинг-понг / Фото: „Слободен печат“/Драган Митрески

Премиерот Зоран Заев денеска присуствуваше на претставувањето на новите деловни простории на „Пивара“ Скопје, кои се дел од новиот двојно поголем двегодишен инвестициски план на компанијата.

Како што претходно има изјавено, пинг-понг е еден од оние спортови коишто Заев ги практикува во своето слободно време. Затоа и овојпат ја искористи приликата да ја испроба новата маса за пинг-понг во деловните простории на „Пивара“ Скопје.

Зоран Заев пинг-понг
Премиерот Зоран Заев игра пинг-понг / Фото: „Слободен печат“/Драган Митрески

Заев: При крај се форензичките извештаи и анализите од вештачењето за пожарот во Тетово

Видео на денот