ФОТО ВЕСТ: Фонтаната во Градски парк полна со отпадоци

Фонтаната лотосов цвет во Градски парк преполна со отпадоци. Зголемената фрекфенција на посетители во вечерните часови ја покажа културата на граѓаните.

Кантите служат за фрлање ѓубре, фонтаните за разладување и разубавување на просторот.

 


фото: Слободен печат/ Драган Митрески
 


фото: Слободен печат/ Драган Митрески

Видео на денот