ФОТО: Траурна атмосфера во ОУ„ Ј.Х.Песталоци“- отворена книга на жалост

  Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Тага и молк во основното училиште на убиената Вања Ѓорчевска. Во Ј.Х.Песталоци отворена книга на жалост. Се потпишуваат родители, познаници, но и соученици. Наместо детски џагор, тишина низ школскиот двор. Бубевски: Фризерот убиен за долг од 500 евра „Песталоци“ се прости со Вања: Наставниците не умеат да … Продолжи со читање ФОТО: Траурна атмосфера во ОУ„ Ј.Х.Песталоци“- отворена книга на жалост