ФОТО: Тешка сообраќајка на „Партизанска“, повредено 20-годишно момче

Повредено момче во сообраќајка на Партизанска/ Фото: Слободен печат/Дамјан Варошлија

На аголот помеѓу булеварот „Партизански одреди“ и булеварот „Климент Охридски“ во центарот на Скопје, се случи страшна сообраќајна несреќа.

Сообраќајка во Скопје
Фото: „Слободен печат“

Според информациите од медицинскиот тим повредено е 20-годишно момче.

Сообраќајка во Скопје
Фото: „Слободен печат“

Медицинска помош му е укажана на самото место, а според сведоците, по несреќата момчето лежело неподвижно.

Сообраќајка во Скопје
Фото: „Слободен печат“

Станува збор за судар на возила при што едното има видно оштетување во предниот дел. Поради врнежливото време, улиците низ градот се лизгави и на возачите, градските служби им препорачуваат внимателно возење.

Сообраќајка во Скопје
Фото: „Слободен печат“
Сообраќајка во Скопје
Фото: „Слободен печат“
Видео на денот