ФОТО | Сузана Турунџиева за Атиџе од „Медена земја“: „Таа е океан… Не се обидувај да ја сместиш во чаша за вода“

Хероината од документарниот филм „Медена земја“ е жена од која многу може да се научи, а нејзината порака и животно мото: „Половина мед за мене, половина мед за пчелите“ ќе остане врежано засекогаш во нашите срца. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Уживаме во дружењето на Сузана Турунџиева и Атиџе Муратова и со задоволство … Продолжи со читање ФОТО | Сузана Турунџиева за Атиџе од „Медена земја“: „Таа е океан… Не се обидувај да ја сместиш во чаша за вода“