ФОТО | Пејачот Димитар Андоновски и неговата сопруга Христина ќе станат родители по вторпат

Нашиот пејач Димитар Андоновски ќе стане татко по вторпат. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Иако пејачот се обидува приватниот живот да го држи далеку од очите на јавноста, сепак, кога станува збор за ваква среќна вест нема причина за криење.   View this post on Instagram   A post shared by Dimitar Andonovski … Продолжи со читање ФОТО | Пејачот Димитар Андоновски и неговата сопруга Христина ќе станат родители по вторпат